Daily Archives

3 Articles

Wijkfeesten Overhoven

Op 3 juli 2022 vinden de wijkfeesten plaats in en rondom “Oos Kaar”

Wij als judoclub doen mee in de organisatie van dit gebeuren en we zouden het fijn vinden wanneer onze judoka’s daar ook zouden zien.

Wat is er zo al te doen:

Er is tractor met huifkar die langs een aantal bijzondere plekken van onze wijk toert.

Een twaalftal kinderspellen, die gratis gespeeld kunnen worden en waar ook leuke prijzen mee te verdienen zijn.

Een sprinkussen voor de allerkleinste mag natuurlijk niet ontbreken.

Daarnaast wordt er een demonstratie door onze eigen Dart Club van Overhoven gegeven.

Verder zijn er twee Formule 1 simulatoren waarbij het gaat om de snelste rondetijd neer te zetten. Daarbij valt een fraaie beker en titel “Snelste coureur F1 Simulatie race” 2022 te winnen. Dit is NIET gratis maar de kosten zijn beperkt.

Dit alle wordt muzikaal opgeluisterd door de Marotte-kapel en DJ Peter.

We zien jullie graag met pappa maama opa oma of wie dan ook.

Clubkampioenschappen 2022

Op zaterdag 16 juli 2022 worden de clubkampioenscahppen gehouden.

Plaats van handeling is “Oos Kaar” aan de Gelderstraat in Overhoven.

Deelname is gratis en ook de toeschouwers hebben vrij entree.

De aanvang van de wedstrijden is 10:00 uur, er is GEEN weging, de groepen zijn ingedeeld op de training.

Voort iedere deelnemer is er een prijs, en natuurlijk wordt ook de beker voor de “judoka van het jaar” uitgereikt. Deze beker wordt al jaren door onze ere-voorzitter en oprichter van de club dhr. Math Schreurs aangeboden.

We gaan ervan uit dat ALLE actieve leden meedoen, mocht dit niet zo zijn willen wij dit graag vooraf weten.

Een mail is naar alle leden gestuurd daarin vind je meer informatie.

Vragen? Stel ze op de training aan een van de Sensei’s of aan een van onze bestuursleden.

Laatste pupillen uitwisseling seizoen 2021-2022

Zaterdag 18 juni 2022, is de pupillen uitwisseling bij Judo Club Urmond in Urmond.

De uitwisseling vindt plaats in:

Sporthal Overmunthe, Raadhuisstraat 62, 6129 CE Urmond.

Start wedstrijden 10:00 uur. Weging tussen 09:00-09:30 uur

De uitwisse­ling duurt 2,5 tot 3,0 uur.

Doe je mee? , geef dat dan door aan een van de trainers.

Veel succes.