WE STARTEN WEER MET DE

JUDOLESSEN

aangepast aan corona maatregelen

(met ingang van donderdag 4 juni en dinsdag 9 juni zolang de beperkende maatregelen van toepassing zijn)

Om deel te nemen moet je lid zijn van Judo Club Overhoven en je aanmelden voor ELKE les zolang de beperkende maatregelen van kracht zijn.

We hebben lang geen of heel weinig contact gehad. Nu de regels rond corana soepeler worden hebben wij het volgende in gedachte.

We willen (aangepaste) judo lessen buiten geven met inachtneming van alle regels die door RIVM en andere overheden zijn vastgesteld. Bij voldoende animo (minimaal 8-10 leden) willen wij het volgende proberen te realiseren:

Wat willen we doen:

• tot 18 jaar – judo les deze groep kinderen mag weer met elkaar in contact komen, maar alleen in buitenlucht.
  • vanaf 18 jaar – aangepaste judo les,  bewegen en vallen moet kunnen

Waar willen we dat doen:

• Achter “Oos Kaar” op het grasveld, we leggen eerst een bouwzeil en dan onze “oude” matten

Wanneer willen we starten:

• Donderdag 4 juni dinsdag 9 juni tot aan de grote schoolvakantie mocht die er komen.

Hoelang duurt de aangepaste les:

• 45 minuten zodat er ruimte is om te wisselen met zo min mogelijk contact tussen de groepen

Wat zijn de lestijden:

• Groep I: 18:15-19:00; groep II: 19:15-20:00 (uit te breiden of in te krimpen naar gelang de aanmelding voor dat tijdstip)

Met welke kleding:

• In judo pak of trainingspak, waar je mee komt daar train je in en ga je ook in naar huis.

Wie verzorgt de les:

• Janny staat op de mat, Jean en andere bestuursleden houden toezicht.

VOORWAARDEN:

• Strikte naleving van de Corona maatregelen (1,5 meter afstand)
  • Ouders/begeleiders mogen niet bij de mat komen, brengen en halen kan.
  • Het terras van “Oos Kaar” is open en daar kunnen begeleiders plaatsnemen, consumptie niet verplicht maar men moet zich wel aan de regels houden die daar gelden.
  • Het weer moet toelaten dat er les wordt gegeven
  • EN als laatste maar wel de belangrijkste er moet voldoende belangstelling zijn om de les op deze manier te volgen.

BELANGRIJK:

• Om deel te nemen MOET je je aanmelden dit kan via telefoon 06-22391962, Whatsapp of mail judo@judocluboverhoven.nl
  • Voor de les van donderdag 4 juni : Aanmelden UITERLIJK (2/6) dinsdagavond 20.00 uur, dan hebben wij de woensdag om alles op de locatie in orde te maken.
  • Voor de les van dinsdag 9 juni: Aanmelden UITERLIJK (7/6) zondagavond 20.00 uur.
  • Kijk op onze web pagina judocluboverhoven voordat je vertrekt naar de les, wij kunnen door bijvoorbeeld slecht weer, te weinig deelnemers etc. de les tot een half uur voor aanvang laten vervallen.

Vragen:

Stel ze, liefst via whatsapp, wellicht maken we een groeps-app aan voor alle leden van onze club