Judoles begint weer

25 en 27 augustus eerste lesdagen.

Op dinsdag 25 en donderdag 27 augustus starten we weer met de judolessen in de gymzaal van de Basis School Overhoven.

Wel moeten we ons aan de regels houden zoals het RIVM en de veiligheidsregio die hanteert. Hieronder volgen de regels en voorwaarden om de lessen te laten doorgaan:

LESTIJDEN

• Dinsdag 18:15-19:10 en van 19:20-20:15 uur
  • Donderdag 18:15-19:00 en van 19:20-20:15 uur

VOORWAARDEN EN REGELS

• Indien jij of een van de gezinsleden zich ziek voelt blijf thuis
  • Kom op tijd maar niet te vroeg en ga na afloop na meteen naar huis
  • Zorg dat handen en voeten gewassen zijn VOOR dat je komt
  • Zorg voor een schoon en droog judopak (trainingspak)
  • kleed je om en ga meteen met je slippers aan de zaal in en neem rustig plaats op de banken.
  • Wij zorgen voor desinfecterende handgel, gebruik dit wanneer nodig
  • Bij het wisselen van de groepen wacht op de banken totdat iedereen van de vorige groep de zaal heeft verlaten
  • Ouders brengen hun kinderen tot aan de zaal, ze mogen niet binnen behalve zij die hun kind moeten helpen met omkleden. Ook een ouder van een kind dat voor het eerst meedoet kan naar binnen
  • Vragen over judopak, lestijden, afmeldingen, contibuties stuur een mail naar judo@judocluboverhoven.nl

TOT SLOT

Indien zich een ieder houdt aan de regels en voorwaarden kunnen en zullen wij de judolessen verzorgen. De maatregelen van RIVM en de veiligheidsregio kunnen elke dag aangepast worden. Wij houden ons aan deze regels en informeren jullie via mail en publicatie op deze website. Raadpleeg deze website “judocluboverhoven.nl” dan ook voor dat je naar de les komt.

We wensen jullie veel een vooral gezond judo plezier

Bestuur Judo Club Overhoven