Oktoberfeest 2019

Ook in 2019 helpen vrijwilligers van Judo Club Overhoven weer mee bij het uitbaten van de grootste tent van het Oktoberfeest in Sittard, het

Brand-Weizen Paviljoen.

Om onze kas te spekken zijn we nog altijd op zoek naar vrijwilligers om mee te helpen in het verzorgen van het drankgedeelte tijdens het oktberfeeets 2019 in het Brand-Wreizen paviljoen. Hierbij denken we aan tappers, tussenbuffet-bediening, ijskastenvullers glasophalers, spoelers frisinschenkers etc. De organisatie bepaald echter wie waar wordt ingezet.

Vanaf vrijdag 11 oktober t/m woensdag 16 oktober vindt dit grootse spektakel plaats op het feestterrein aan de Haspelsestraat in Sittard. De globale tijden dat er aangepakt moet worden zijn:

• vrijdag van 18:30-02:00
  • zaterdag van 13:00- 17:00 en 18:30-02:00
  • zondag van 10:30-13:00 en van 13:00-21:30
  • maandag van 12:00- 17:00 17:30-00:30
  • dinsdag van 17:30-00:30
  • woensdag van 17:30-00:30
  • Tijden kunnen afwijken wanneer het programma definitef bekend is.

Wanneer je 18 jaar of ouder bent, van aanpakken weet en je je voor onze vereniging wil inzetten meld je dan bij ons bestuur of op de training bij de Sensei. Bij over inschrijving zullen we een keuze moeten maken wie wel en wie niet meehelpen dit jaar.

Aandachtspunten/opmerkingen:

• Je kan je per dagdeel opgeven, dus niet voor een gedeelte van een avond of een gedeelte van een middag.
  • De vereniging ontvangt een vergoeding voor de uren die je werkt.
  • Jij zelf ontvangt een T-shirt en een Pin van de Sjtichting Oktoberfeeste in Zitterd (SOIZ) en ben je welkom op de (gratis) vrijwilligers avond in Oos Kaar, ongeveer 14 dagen voor het oktoberfeest 2020.
  • Drinken mag, maar met mate je moet de gasten wel goed blijven bedienen. Voor een broodje/snack tussendoor wordt gezorgd.
  • De SOIZ bepaald waar we als vereniging komen te staan.
  • Aan- en afmelden van je werkzaamheden bij de organisatie. Dit voor het correct registratie van het aantal uren dat wij als vereniging vergoed krijgen.
  • Volg de aanwijzing van de barhoofden.
  • Geef GEEN consumpties weg zonder daarvoor het aantal bonnen ontvangen te hebben, ook niet aan familie of bekende. Bij overteding wordt de hele vereniging zonder pardon en zonder vergoeding naar huis gestuurd.

Tot slot, vrijwilliger zijn is niet vrijblijvend, met andere woorden wanneer je je opgeeft dan mogen wij ook verwachten dat je je best doet en dat je je zeker aan de regels houdt.

Meer info? Vraag het Sensei Jean

Welke namen kunnen we noteren?