Pupillen Uitwisseling Hoensbroek 21-5-2022

Zaterdag 21 mei, PUPILLEN uitwisseling bij Nippon HOENSBROEK.

Wat houdt dit in:

Beginnende judoka’s vertrouwd maken met wedstrijden.

Wie mag meedoen:

Alleen judoka’s die geen of weinig wedstrijdervaring hebben jonger zijn dan 13 jaar.

Aantal deelnemers:

Per vereniging kunnen 10 tot 15 judoka’s meedoen (dit hoeven niet elke keer dezelfde te zijn), per uitwisseling doen 5 a 9 verenigingen mee.

Welke verenigingen: Elsloo, Nippon, Grevenbicht, Brunssum, Kano, Judokan, Urmond en Overhoven.

Waardering:

Voor elke gewonnen wedstrijd krijgt men punten, zodra men 50 of 100 punten heeft krijgt de betreffende judoka een oorkonde en bij 150 punten een medaille. Tevens betekent het behalen van 150 punten dat de betreffende judoka genoeg wedstrijd ervaring heeft opgedaan en hij niet meer aan de uitwisseling mag deelnemen. Kaarten, met daarop de wedstrijdpunten van de deelnemers houdt onze vereniging onder haar hoede.

Waar:

De uitwisseling vindt plaats in HOENSBROEK Gymzaal de
Aldenhof”, Monseigneur Nolensstraat 29 (6431 JL) te HOENSBROEK.

Hoe laat:

Aanvang van de wedstrijd 10.00 uur. Wegen tussen 9.00 en 9.30 uur. NA 9.30 UUR IS DE WEGING GESLOTEN.
Verzamelen om 8.40 uur bij gymzaal Overhoven vertrek 8.45 uur. De uitwisseling duurt 2 tot 2,5 uur.

Vervoer:

Als begeleiders zijn wij in staat enige judoka’s te vervoeren, echter gaan er meer ‘pupillen mee dan doen wij een beroep op ouders.

Kosten:

Er zijn voor onze judoka’s GÉÉN kosten aan verbonden.

WAT NU * Omdat wij direct contact met de ouders op prijs stellen, vragen wij aan de ouders van de pupillen, ons te bellen of mailen zo snel mogelijk s.v.p. of hun ‘pupil’ kan deelnemen.

J. Widdershoven 06-22391962 of judo@judocluboverhoven.nl