VERSOEPELING CORONA MAATREGELEN NOG NIET VOOR JUDO-SPORT.

Versoepelingen van de corona maatregelen, de lock-down zo bleek op persconferentie van afgelopen dinsdag 23 februari zijn er niet voor de binnensporten en dus ook niet voor onze judo-club.

Van de Sportstichting ontvingen wij vandaag de brief omtrent de corona-maatregelen die van kracht zijn voor o.a. gymzaal gebruikers. Klik op de link om de brief te downloaden.

De avondklok blijft gehandhaafdzeker tot 15 maart a.s. Er is een beperkte openstelling met voorwaarden in sommige branches. Buiten sporten mag tot en met 27 jaar onder strenge voorwaarden.

De judo-lessen kunnen hoe jammer ook (nog) niet opstarten.

We vertrouwen er op dat, zeker nu de vaccinatie goed op gang komt er toch op afzienbare tijd een versoepeling komt waarbij ook binnensporten (met of zonder voorwaarden) weer mogelijk wordt.

Via deze site houden we jullie op de hoogte mochten er wijzigingen worden aangekondigd.